Sahabat..

Wednesday, June 8, 2011

Maafkan saya..

Cuti dah bermula. So, saya pun akan men-cuti-kan diri daripada ber-online. Rehatkan minda, luangkan masa dengan keluarga, dan keluar dari dunia pengajian buat sementara waktu. NAk taknak terpaksalah saya meninggalkan sejenak dunia blogging ini. So, dengan kesempatan ini.......

Saya di sini ingin memohon maaf andai saya ada ....

Melakukan kesalahan terhadap kalian..

Mengecilkan hati kalian..

Menyakat kalian..

Bergurau senda dengan kalian..

Mengguris hati kalian..

ATAU,

Ada terkasar bahasa dengan kalian..


Kalau ada umur yang panjang, berjumpa lagi kita pada lain masa. Terima kasih atas segala-galanya daripada kalian buat diri saya.

Assalamualaikum.. :)

5 comments:

white rose said...

selamat bercuti yee adol...
jangan nakal2, jangan buas2...
hahaha...

akak dah puas bercuti di aussie...
jangan jeles u...

adol ihsan said...

white rose :

Uiihh, kak.. gi sana x ajak.. beli ole2 ape utk saya?

huhu.. :)

Bro Ery said...

Selamat bercuti Adol. Tenangkan diri tu dan gunakan waktu cuti itu sepenuhnya. :)

kakpah said...

makcik ucapkan selamat bercuti..

Oasis said...

alaaaaaaa....bila nak sambung balik ni.

Nak tumpanmg mintak maaf jugaklah andai ada yang tersinggung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..