Sahabat..

Monday, April 11, 2011

Siapa nak kupon FREE ??

Ada siapa-siapa yang nak kupon ni?

Adol Ihsan nak belanja kupon ni. Tapi expired date nya 3 hari lagi nak habis. Hehehe..

Kupon ni aku dapat daripada rakanku yang bekerja di restoran yang kalau makan ayam gorengnya akan menjilat jari kita sendiri. Dah tak tahu nak buat apa dengan kupon ni. Memang la banyak lagi kupon ni tapi takkan tiap-tiap hari nak kena makan kat restoran itu. Mahu tak kering poket aku ni.

So, simpan aje la. Buat koleksi.

14 comments:

Miss Tira said...

Takkan nak simpan je. Membazir tu. Sedekahkan dekat orang miskin. Tak pun belanja kawan-kawan. Amal jariah tu. :)

ckLah said...

ckLah masak sendiri resepi ala key ef si...

meh, jemput menjamah di laman cklah meh...hehe

white rose said...

banyaknyer...
nak poskan kat akak sure tak dapatnye...

Surie said...

Ye la, sedekahkan je kt kwn2...

adol ihsan said...

Miss Tira :

Betul jugak tu.. Tapi kawan2 yang lain semua dah dapat jugak..

:)

adol ihsan said...

cKlah :

Tu la.. Nanti saya bagi kupon ni kat cKlah je la..
Leh makan key ef si tu...

:)

adol ihsan said...

white rose :

Hehe.. kak la datang sini..

:)

adol ihsan said...

Surie :

Sedekah tu kan amalam jariah .. :)

ibuintan said...

sokgi cadang nak tukar kupon tu, ada juga dapat


berilah kat kawan2 yang laen, sayang simpan saja gitu... jimat juga duit mereka sikit

adol ihsan said...

ibuintan :

Diaorang sume dah dapat.. Siap bagi kat saya lagi.. Dah tak tahu nak buat ape..

:)

Aspirasi said...

lagi 3 hari nak expired baru nak kabo kat sini? ish nak kene budak ni! - GB

adol ihsan said...

Aspirasi :

Hehe.. jgn maraaa eaa..

:)

adwafarahin said...

adol smpat tk pas kat adwa..ptg2 nie lapo plak rse..hehe

adol ihsan said...

adwafarahin :

hehe.. macam tak sempat je,, next time maybe..

huhu..

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..