Sahabat..

Tuesday, May 3, 2011

Good Luck..!!

Salam, semua..

Hari ini 3 Mei 2011. Bermulalah peperiksaan akhir bagi semester January-Mei 2011 bagi Kolej Profesional Mara, Beranang. Aku selaku penuntut kolej ini ingin berkesempatan untuk mengucapkan selamat maju jaya dan selamat menjawab peperiksaan kepada semua pelajar kolej.

Yang seronoknya bagi aku, aku hanya ada 1 paper untuk final ini. Itu pun paper English, 12 Mei nanti. Yang tak seronoknya aku masih lagi terkial-kial menghabiskan sisa-sisa assignment yang sipi-sipi nak siap.

Apa-apa pun, selamat maju jaya kepada diri aku. Minggu depan dah boleh balik Pahang. Rindu kampung halaman. Ok, need to continue my work..

17 comments:

adwafarahin said...

gud luck adol!

adol ihsan said...

adwafarahin :

huhu.. terima kasih,, :)

ckLah said...

Buat betul-betul ya! Ingat insan tersayang!


:D

adol ihsan said...

ckLah :

Insan yg tersayang tu mesti la parents saya.. :)

terima kasih,, :)

h A n Y S said...

gud luck dik!
XD

ibuintan said...

walaupun satu paper... buat baik2, moga berjaya dengan cemerlangnya

Hafzan Sarah said...

eh orang dh nak abis..dia baru start.
kekeke..
papepun, semoga berjaya n lancar segalanya ya =)

Nur Liyana said...

good luck bro!!!!cayalah!!hehehe

Surie said...

All d best to u!best la 1 paper je..

ezah eiza said...

salam,, hii adol, gud luck 4 ur final exam paper..;) i'm new here,, baru jek follow ur blog, nice..:) follow me back ea adol..:) hee

nabilah_2908 said...

good luck..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
HOMEMADE PIZZA

Shamsuddin Amin said...

gud luck....
semoga berjaye adol...^^

Heidi Shafiq said...

selamat berjaya beb.. :)

aliesha kirana said...

gudluck dan selamat balik kampung. heheeh..

lalink7 said...

gud luck adol..uik..ramai mmbe sis lecturer kat beranang sana..hehehhe..

Miss Tira said...

Baut yang terbaik Adol. All the best :)

meera syameera said...

gudluck!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..