Sahabat..

Saturday, May 14, 2011

Kenangan terakhir..

Aku pernah post-kan 1 entry berkenaan sebuah event yang dijalankan di Sekolah Tuanku Abdul Rahman (STAR), Ipoh. Nak tahu? Mai.. Mai.. Mai.. Klik DI SINI.

So, kali ini aku mahu kongsi kenangan aku ketika di sana. Huh? Bermakna sangat ke kenangan itu? Only a truly STARIAN can understand that feel. Ewah-ewah kau Adol Ihsan, ber-speaking pulak. Apa-apa pun, di bawah ini aku share gambar-gambar yang sempat di-snap ketika di sana.

Latihan kawat kaki yang terakhir dilakukan pada malam sebelum kejohanan bermula..

~
~
~

.....

Pics ni aku snap dalam pukul 2.30 pagi, persiapan terakhir untuk khemah..
Sampai ada yang tertidur. :)

~
~
~


.....
Upacara 'penaikan' khemah pada pukul 3 pagi. Semangat..!!

~
~
~

Awal-awal pagi lagi budak-budak Form 1 dah tunggu untuk terima arahan daripada senior mereka. Dah macam askar dah ni..

~
~
~

....

..
Lets the event begin..
~
~

.....
HIJAU merimbun SEGAR..

~
~

Ranking..

~
~

....
Greenians..

~
~

.....
Antara junior terbaik aku..

~
~

..
Green Gala De Verte..

~
~


Finally, we are the CHAMPIONS..

That's all. Harap aku dapat ke sana lagi..

6 comments:

IMANSHAH said...

hurm buruk2 khemah green

Miss Tira said...

Padang dia buat Tira jatuh cinta. Cantik kot..

adol ihsan said...

Cikgu :

Uiihh.. buruk2 pon, champions tu..

:)

adol ihsan said...

Miss Tira :

Huhu... cantik kan? Memang luas padang nya tu..

:)

ibuintan said...

Adol ..cikgu Iman kutuk sebab tak ada pic dia kan!

Alang Ridhwan said...

xdak rezki nak balik skolah.. padahal bukan jauh mana pun.. haha.. nanti2 kot aku kaya kita pi sama-sama ae.. hehe.. once a starian, always a starian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..