Sahabat..

Monday, April 25, 2011

Pesanan hati..

Singgah sekejap sahaja,,
~
~
~
~
~
Cuma nak sampaikan pesanan hati..


ADOL IHSAN

RINDU

kalian semua..
~
~
~
~

Tapi masa untuk berblogging saya terbatas dek kerana assignment yang masih lagi berbaris panjang..

menunggu giliran untuk disettlekan..

~
~
~

Doakan mudah-mudahan Allah mempermudahkan segala urusan saya,, :)

17 comments:

kakcik said...

Semoga segalanya dipermudahkan dan makcik doakan agar Adol berjaya mencapai apa yang dicita2kan dengan penuh kecemerlangan. InsyaAllah. :)

gadisBunga said...

buat assignmt tu dik!

Alang Ridhwan said...

aku pun rindu kat kau...!!!!!!!!!!

exam aku lagi 2 minggu...

Amoi said...

lapang fikiran ni bila dah practical.

tak ada assignment dan test.

haha


p/s: ai dah updated blog. [Genius Invention] Roti bakar bercorak comel lepas guna pembakar roti ini.

adol ihsan said...

kakcik :

InsyaAllah, terima kasih.. :)

adol ihsan said...

gadisBunga :

Tapi jari ni asyik nak menaip je blog nie..

hehe.. :)

adol ihsan said...

alang ridhwan :

gudluck, weyh.. :)

adol ihsan said...

amoi :

congratz dah setel practical.. huhu,,

lalink7 said...

heheheh..same laa..dah 4hari xberblog niee..hmm..cpt2 abeskan asgmnt..

adol ihsan said...

lalink7 :

Baik... !!!

:)

aliesha kirana said...

aloloo ciannyeee...xpe2..gudluck eh..hehehehe...bljr molek2..

Shamsuddin Amin said...

dahulukan ape yg perlu didahulukan...
semoga semuanye berjalan lancar...
amin....^^

Miss Tira said...

Assignment assignment juga. Rehat jangan dilupa. Buat yang mana wajib dahulu ye. Solat jangan tinggal. Semoga dipermudahkan segala urusan. Amin~

P/s: Maaf lama tak menyinggah. Bercuti sementara dari blog. Hehe ^^

adol ihsan said...

aliesha kirana :

huhu.. terima kasih, moga luck tu datang..

:)

adol ihsan said...

Shamsuddin amin :

Amin.. moge2 semua berjalan dgn lancar..

:)

adol ihsan said...

miss tira :

yup.. solat kan perkara wajib.. tapi kadang2 subuh terlajak.. :(

ADol pon ada hati nak stop berblogging utk seketika juga.. bagi laluan utk assignment..

:)

nabilah_2908 said...

moga dipermudahkan segalanya ya... ;)

xpe..bila dah selesai...boleh blogging semula.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
ISUZU D-MAX

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..