Sahabat..

Friday, April 1, 2011

Langkah pertama..

Jam menunjukkan pukul 4.18 pagi. Ketika itulah tugasan pertama aku sempurna siap. Walau tak binding lagi, aku berpuas hati kerana akhirnya siap juga tugasan tersebut.


Tajuk : Project Proposal.
Subjek : System Analysis.
Masa siap : 4.18 pagi, Jumaat.

Alhamdulillah..

Sekarang aku berusaha untuk menyiapkan 3 lagi tugasan yang dijadualkan perlu dihantar serentak pada hujung bulan April ini.

InsyaAllah. :)

16 comments:

Pn Kartini said...

alhamdulillah..siap akhirnya tugasan..

p/s:moga tidak mengantuk masa khutbah jumaat nanti:)

Kamsiah said...

salam
4 lbh tak tido lagi...akak dah bgn semula dah tu hehe..minum apa nak bg tahan ngantok..?

nabilah_2908 said...

moga dipermudahkan segala urusan ya.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JOM UJI MINDA

adol ihsan said...

Pn Kartini :

Hehe.. terima kasih..
alhamdulillah, tak ngantuk mase khutbah tu...

:)

adol ihsan said...

Kamsiah :

saya tunggu akak buat sarapan untuk saya..

:)

adol ihsan said...

Nabilah :

Hehe.. insyaAllah.. :)

Oasis said...

Tahniah...dapat juga disiapkan.

Miss Tira said...

Tahniah dapat siapkan assignment System Analysis. Moga lepas ni lebih gigih menyiapkan 3 assignment lagi ye :)

Alang Ridhwan said...

wei, tulis pasal awek la pulak..

Areef Ibn Naim said...

salam adol,

dulu kan, sy masa belajar suka wat assignment last minute... time2 last tulah baru dtg idealah... tp ada gak bahayanya... time2 last tulah, printer takleh gunalah, terlupa nak savelah... alahai macam2...

if awak berkelapangan, jom join contest ni plak, sy tag kat blog sy...

adol ihsan said...

Oasis :

Terima kasih.. Akhirnya,, :)

adol ihsan said...

Miss Tira :

InsyaAllah .. Moge semua berjalan dgn lancar..

:)

adol ihsan said...

Alang Ridhwan :

Hehe.. aku dah tulis dah dalam hati aku ni..
takde sape boleh baca..
hahahaha...

adol ihsan said...

Cikgu Areef :

Hehe.. Betul, saya pun suka buat kerja last minute..
Orang cakap, kerja last minute memang menjadi..

InsyaAllah, akan saya join contest tu. Terima kasih ye..

:)

adwafarahin said...

gud luck okay :)

adol ihsan said...

Adwafarahin :

terima ksih ..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..