Sahabat..

Wednesday, March 30, 2011

contest : PEREMPUAN / LELAKI MELAYU TERAKHIR


Contest lagi. Contest PEREMPUAN/LELAKI MELAYU TERAKHIR adalah contest yang ke-4 telah aku sertai. Jom tengok syarat-syarat penyertaannya DI SINI.

So, gambar yang aku mahu pertaruhkan adalah :

(jejaka yg memakai baju melayu itu adalah diriku..
dan yang kat sebelah aku itu? Hehe..)


(diapit oleh gadis-gadis melayu terakhir)

Kenapa saya mahu join contest ini?

Sebagai menghargai usaha penganjur contest ini yang sudi menganjurkan contest yang berkaitan dengan pakaian tradisional. Lagipun, boleh mengenang kembali memori kita ketika memakai pakaian tradisional ini. :)

Tagline dari Adol Ihsan :

"Pakaian tradisional melambangkan siapa diri kita di sebalik pakaian tersebut."

Rakan blogger yang saya mahu tag :


20 comments:

Cikguzam said...

salam ziarah Tuan,
Benar, saya juga bangga suatu ketika memakai pakaian baju melayu berseorang dalam bandar Tokyo. Welcome to SSDL utk info kongi-kongsi.

nabilah_2908 said...

ala..ala...sopannya... ;)

good luck..!!! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOG REVIEW : LIFE IS A WORD

adol ihsan said...

Salam, Cikguzam :

Waahh.. di Tokyo?
Bagus la sebab berbangga dengan pakaian kita.. :)

Salam perkenalan ..

adol ihsan said...

Nabilah :

Terima kasih.. :)

el-janna said...

salam.......
ai.. ssaye pon jugakk..gud luck
(mcm xde can je nk menang ni)

white rose said...

kalo akak rajin, akak buat ye...
akak ni malas nak join contest, sebab selalu sangat menang...

akak nak kasi korang peluang...

hahaha...

adol ihsan said...

el-janna :

GuD luck utk el-janna juga..
Menang kalah belakang cerita, yg penting kita try..

:)

adol ihsan said...

White Rose :

Ececehh... thanx la sebab bagi kiteorang peluang..

Haha..

:)

aliesha kirana said...

chewAH! goodluck adol! eeheheeh~

gadisBunga said...

mmg nampak mcm org melayu. heheheh!!!

adol ihsan said...

aliesha kirana :

Hehe.. terima kasih,,

:)

adol ihsan said...

gadisBunga :

haha.. betul2,,

:)

ibuintan said...

moga berjaya...


memang ada gaya lelaki Melayu terakhir

adol ihsan said...

ibuintan :

Terima kasih, ibu.. Hehe.. :)

adwafarahin said...

wow ayu gitu!

eh slh2 mmg melayu terakhir abes nie

adol ihsan said...

adwafarahin :

Hehe.. yg ayu tu gadis2 itu sahaja..

Haha.. terima kasih,,

:)

Shamsuddin Amin said...

wah wah wah...
serasi sgt lelaki n perempuan melayu terakhir tu...^^

Surie said...

All the best ok!

adol ihsan said...

Shamsuddin Amin :

Haha.. Thank you2... :)

adol ihsan said...

Surie :

Terima kasih .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..