Sahabat..

Monday, March 7, 2011

Green Gala De Verte : Battle Cry..

Ini adalah video pertama aku upload ke dalam entry post semenjak aku berkecimpung dalam arena blogger. Video yang sempat aku rakam ketika STAR Gold Rush Athletic Circuit 2011.

Aku sampai di STAR pada sebelah malam, ketika itu kelihatan House Green sibuk berlatih untuk kali terakhir. Format hari sukan tahun 2011 menyaksikan semua rumah perlu mempersembahkan satu pertunjukkan 'Battle Cry' di hadapan penonton.

Aku cuba untuk merakamkan persembahan yang rasmi mereka pada pagi kejohanan itu, namun tak kesampaian. Tengah syok aku rakam, battery kamera aku EMPTY. Tak sempat save, tak sempat habis rakam pun. 'Burn' camtu je..

So, nasib baik aku ada rakaman latihan. Ok la daripada tiada langsung. So, enjoy..

Green Gala De Verte..


video

4 comments:

Areef Ibn Naim said...

assalamu 'alaikum,

seronok kan? masing2 menunjukkan semangat utk pasukan masing2...

adol ihsan said...

waalaikumusalam ..

a'ah, saya pun turut same merasa kemeriahannya.. :)

jemput la dtg melawat STAR, Ipoh ..
mane tahu, ade rzeki cikgu boleh mengajar di sana pulak ..

white rose said...

bestnyer...

akak suke tgk dlm utube...

mmg jenuh nak berlatih nih...

adol ihsan said...

white rose :

tu la kak, saye pon sempat sekali je join event macam ni..

seronok.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..