Sahabat..

Monday, June 6, 2011

Terima kasih daun keladi...

Salam semua..

Dah berapa lama ya tak menjenguk laman ADOL IHSAN ni? Hampir berhabuk dah pun. Di rumah tiada kemudahan internet, nak ke cyber cafe pun rasa malas. So, terpaksa la aku menjauhkan diri dari ber-online.

Entry aku kali ini ingin aku ucapkan ratusan, ribuan, dan jutaan TERIMA KASIH kepada saudari ADWAFARAHIN dan saudara CIKGU IMANSHAH yang sudi me-review-kan blog ADOL IHSAN yang aku kasihi ini. Chewaahh.. Opps, ingat senang ke nak tengok orang lain promote blog kita kepada umum? Haaa.. Sebab itulah aku rasa bertuah sangat apabila ada insan yang sudi berbuat demikian.

Walaupun entry mereka ringkas-ringkas sahaja tapi aku rasa berbesar hati apabila mereka memilih laman ADOL IHSAN ini untuk di-review-kan. Bukan untuk berlagak. Bukan untuk berbangga-bangga. Bukan untuk riak. Tapi ingin melahirkan rasa penghargaan kepada mereka.

Aku sendiri pun belum pernah lagi post-kan entry yang khas untuk review blog-blog sahabat aku yang lain. InsyaAllah mungkin ada masa nanti, akan aku berbuat demikian.

Akhir kata, sekali lagi TERIMA KASIH yang tak terhingga aku ucapkan kepada adwafarahin dan cikgu imanshah.

7 comments:

ckLah said...

Selamat ber-online kembali...

adol ihsan said...

ckLah :

hehe.. sekejap aje ni... so, kena amik kesempatan..

:)

IMANSHAH said...

amboi, entri ringkas2 ye..hehe

sama2

adol ihsan said...

cikgu :

hehe.. ringkas, tapi bermakna..

:)

ibuintan said...

patut la lama ilang... betuah kan dapat cikgu baik cam cikgu Iman tu

Bro Ery said...

Semoga sukses selamanya. Tahniah :)

aliesha kirana said...

haip! update sllu! cpt2! hahaha... xpe, berblog bila berkelapangan okeh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..