Sahabat..

Tuesday, July 27, 2010

FIFA online..


Huh.. Semenjak dua menjak ni, aku mula beralih ke arah game online.
Yelaa.. asyik ngan game dalam laptop je.. Kadang-kadang tu bosan gak, nak gak try game yg leh dimainkan ngan orang luar.
So, aku download la FIFA ONLINE.
Setengah hari gak la nak menunggunya habis download.
Setakat ni, syok gak la main game tu. Tapi tak la sampai ketagih.
Tak la sampai 24 jam mengadap game tu je.
Orang cakap hanya sekadar melepaskan TENSION.
Tapi tu la, kalau aku takde internet, game ni takleh jalan. So, sementara ada internet ni baik la aku main puas-puas. Haha..

2 comments:

About Me dowh said...

jgn ketagih dol..aq dh serik..hahaha

adol ihsan said...

haha.. skdar rlease tnsion.. chewaah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..