Sahabat..

Thursday, April 19, 2012

Tutup sudah..


PENGUMUMAN ! Picnik.com akan menutup akaunnya atas masalah tertentu.

Sedih . Itu je yang aku rasa sekarang sebab kalau aku nak edit mana-mana gambar, aku pakai laman web ni la. Nak guna Adobe Photoshop macam tak berapa nak reti. So, aku guna Picnik.com ni la untuk mencantikkan gambar. Tapi sekarang, owner Picnik.com nak tutup dah akaun nya pada 19 April. Kira hari ini la last date nye. Sedih.

Terpaksa lah aku cari inisiatif lain untuk meneruskan legasi aku dalam arena edit-mengedit ni. Apa-apa pun, terima kasih aku ucapkan pada Picnik.com atas memberi peluang kepada seorang amatur yang baru seperti aku dalam memulakan langkah pertama mengedit gambar nie. Huhu.

6 comments:

gadisBunga said...

fotosop senang je... tak pun cari nero editor. penah try. senang gile. tapi best lagi fotosop la.

Aliesha Kirana said...

guna photoscape la adol. senang amat. heeh. nak install pun xberat. heheeh. AK buleh ajarkan. keh3

adol ihsan said...

gadisBunga :

Ohh.. nero editor? hmm.. macam menarik.. nanti adol cuba.. :)

adol ihsan said...

aliesha kirana :

Yes.. baru lepas install, itu pun kawan adol yg suruh..
Belum full explore lagi, nanti aliesha ajarkan eh.. hehe

Ajah Freedom said...

ye er..??td cube..masih ad ag...

adol ihsan said...

ajah freedom..

Hahaha.. ke dia bagi masa tambahan.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..