Sahabat..

Wednesday, February 1, 2012

contest 'HAPPY FACES by CAPT. KEON ALHAN and OH DAUS'

Contest lagi..




Contest yang pertama yang aku sertai bagi tahun 2012 ini. Kali ini, contest yang aku join ni bertemakan ala-ala happy-happy gitu. Sape-sape yang mahu join jugak, sila jangan malu-malu. Boleh klik DI SINI.

Gambar yang aku pilih untuk contest ini :


Ini adalah anak-anak buah aku, merangkap budak-budak nakal yang selalu buat aku happy. Memang tersenyum aku dengan telatah mereka sume ni. Aku snap pic ini time kiteorang lepak sama-sama kat padang kat kampung aku, tempat mereka selalu bermain.
Mereka 3 orang ni memang rapat giler laa. Dah macam adik beradik. Mana-mana mesti bersama. Gurau sama-sama, sedih sama-sama, happy sama-sama, dan aku harap hubungan persahabatan mereka semua ni takkan terhenti begitu sahaja walau usia semakin meningkat.


AKU NAK TAG 3 ORANG, SEMUA DARI SEKOLAH BINTANG :




sekian.. :)

7 comments:

capt. keon alhan said...

thnx join!nice pic,,,cute je knk2 itu...huhu...gud luck ye... :)

adol ihsan said...
This comment has been removed by the author.
adol ihsan said...

capt. keon alhan :

ai'ai.. captain.. :)

pykapikot said...

semoga berjaya juga :) hee

adol ihsan said...

pykapikot :

Huhu.. pyka join jugak ke ? gud luck jgk yerkk..

:)

ikaa said...

hye dtg jenguk kamu

http://bakul2011.blogspot.com/2012/02/segmen-happy-faces-contest-by-capt-keon.html

jum singgah snie

firdaus hilmy said...

hey ya :) nice moment kawan
gud luck kawan :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..