Sahabat..

Tuesday, July 12, 2011

Senyap-sunyi je..

Ohhhhh.... Blogspot ada masalah terknikal ke? Setiap entry baru yang aku post, tak dapat di'ping'kan kepada blogger-blogger yang lain. So, mereka semua tak dapat tahu apa yang telah di-updated-kan dari aku. Ishh.. kunjungan dari mereka semakin berkurang, terasa senyap sunyi. Kalau tak, dulu riuh juga la dengan sahabat-sahabat blogger yang setia mengunjungi laman Adol Ihsan.

Tapi tak mengapa lah. Nak buat macam mana. Cuma mengharapkan supaya pihak Blogspot dapat menyelesaikan masalah ini dengan segera. Terima kasih juga diucapkan kepada sahabat-sahabat yang masih sudi mengunjungi laman Adol Ihsan ini.

3 comments:

Hafzan Sarah said...

penungjung setia mai dh ni..hehee.

adol ihsan said...

Hafzan Sarah :

Waaahh.. memang pengunjung setia adol ihsan nie..

trimas.. :) huhu..

aliesha kirana said...

owh patutla AK xtahu adol dh update..hehe..sori!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..