Sahabat..

Tuesday, July 26, 2011

Sepetang di FLORIA 2011, Putrajaya..

Hah.. teringin nak share gambar-gambar yang sempat aku snap ketika karnival FLORIA 2011 yang berlangsung di Putrajaya baru-baru ini. Aku ke sana bersama sahabat-sahabat aku yang lain. Mereka ke sana atas sebab assignment, yelaa.. semua budak tu amik kursus agro-bisnes. Aku ni je yang sesat, amik kursus bisnes komputer tapi join budak agro. Why not kan? Hehe.. Aku snap pakai kamera handphone murah aje.. So, maaf la dengan kualiti gambar yang tak memuaskan.


Antara pelbagai jenis bunga yang berjaya menarik pengunjung..


Seni bina landskap yang kreatif..


Hah.. kan comel kereta sorong cam nie..


.

.
Another landscapes..

.
.
Warna-warni kaler dia ye tak.. hehe,,

.

.
Merah menyala warna bunga tu..


Sekian buat masa ini. Nanti akan aku post lagi gambar-gambar menarik ketika di sana.

4 comments:

cucu umie said...

member ayie ad ajak juga suh snap pics dekat sne..ayie xdpt join ad hal.. serius memang cantik ah

IMANSHAH said...

comey bunga

adol ihsan said...

cucu umie :

Hehe.. tu la, kalau camera power baru syok snap gambar kat sane..

:)

adol ihsan said...

cikgu :

Hehe.. memang comey,, :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..