Sahabat..

Thursday, August 25, 2011

Somebody PLEASE HELP me..!!

Mood : Sedih @ risau @ geram ..

Wawawa.. akaun mukabuku @ facebook aku tak boleh nak bukak. Bila aku try nak log in, tak boleh. Dia keluar macam kat bawah nie :


Somebody please help me.. :(

2 comments:

nabilah_2908 said...

kejap jer tu.....nnti2 akan ok balik...dont worry k... ;)

cuba baca tu...site maintenance...temporary saja.. :)

IMANSHAH said...

Sebelas bulan kita kejar dunia,
Kita turuti nafsu angkara.
Sebulan penuh kita berpuasa,
Kita bakar segala dosa.
Sebelas bulan kita sebar dengki dan prasangka,
Sebulan penuh kita tebar kasih sayang sesama.
Dua belas bulan kita berinteraksi penuh salah dan khilaf,
Di Hari suci nan fitri ini, Kita cuci hati, Kita buka pintu maaf.
Selamat Hari Raya Idul Fitri, mohon maaf Zahir dan batin...

Imanshah, Ipoh-Tumpat, 26 Ramadhan 1432 H

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..