Sahabat..

Monday, August 8, 2011

Abang..! Adik nak mintak tolong..!!

Hoho.. ini entry yang kedua dalam tempoh 1 jam. Macam tak percaya je. Rajin kau Adol..

Adik aku mintak pertolongan aku, dia suruh aku 'hias' blog dia dengan gadget lagu. Nak buat blog dia 'berseri-seri' dengan lagu feveret dia. Huhu.. Adik punya pasal, mestilah aku tolong. Abang sayang adik kan.. Haha..

So, gadget lagu untuk blog yang agak familiar dengan aku sekarang, GRATISAN MUSIK. Di sini la kalian semua boleh pilih lagu yang kalian suka untuk dimasukkan ke blog kalian. Waahh.. kalian ye.. Hehe.. Kat GRATISAN MUSIK ni jugak disiapkan dengan code lagu itu sekali. Aku pun ada jeles jugak dengan blog adik aku itu, Ajah Freedom. Terasa hati aku pun nak masukkan jugak lagu dalam laman Adol Ihsan. Dia masih baru dalam arena blogging ni. Jadi la follower dia yerk.. :)

10 comments:

Ajah Freedom said...

hehe...tqtqtqvm...len kli na mnx tlg ag arr...haha..

adol ihsan said...

ajah freedom :

Haha.. no hal la.. :)

ikan emas said...

adol,
cuba hias blog tu dgn jalur gemilang...ada hadiah !

Shamsuddin Amin said...

x best la klo ade lagu... hehe

jgn mrh ye...
pandangan ak je... hahaha

ibuintan said...

baiknya abang ni!!


selamat berpuasa hari ke 9..jangan ponteng ye

aliesha kirana said...

nnti AK jenguk blog die eh..heehehe

adol ihsan said...

ikan emas :

Hehe.. patriotik, betul jgk.. kan bulan kemerdekaan.. :)

adol ihsan said...

Shamsuddin Amin :

Rase hati pun taknak je letak lagu, nanti blog jadi berat.. hehe,,

adol ihsan said...

ibuintan :

Hehe.. terima kasih, selamat berpuasa jugak, ibu.. :)

adol ihsan said...

aliesha kirana :

Oukey2.. jgn lupa jadi follower dia.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
adolihsan.blogspot adalah blog aku yang pertama. Segala perkara yang tertulis di dalam blog ini adalah dari naluri hati aku semata-mata. Dan aku memohon maaf jika ada antara perkara-perkara tersebut boleh melukakan hati kalian yang sudi mengunjungi blog ini..